Frivillig i 17 år: Det fede er kammeratskabet

05-03-2019
Kirsten Jeppesen, frivillig i blandt andet kreds Albertslund-Brøndby

Kirsten Jeppesen er frivillig i hele tre af Beredskabsforbundets kredse. Og den første i en række af små portrætter af frivillige i redningsberedskabet.

Kirsten Jeppesen startede som frivillig i Beredskabsforbundet for 17 år siden, og hun er stadig en glad frivillig – endda i hele tre kredse.

Det og meget mere fortæller hun om i det seneste nummer af Beredskabsforbundets online-medlemsmagasin FRIVILLIG:

Om glæden ved opgaver med forplejning og indkvartering. Om kammeratskabet i kredsen og om, at der er plads til alle i beredskabet – både ”tumper og tosser.” Og i øvrigt også om, hvorfor hun i sin tid blev Danmarks første kvindelige kreaturslagter!

Hvem er de næste?

Artiklen om Kirsten Jeppesen er den første i en række af kommende små portrætter af frivillige i redningsberedskabet, som vi bringer i FRIVILLIG fremover.

Find hele artiklen i årets første nummer af FRIVILLIG her

Skal vi også fortælle din historie i FRIVILLIG? Eller kender du andre frivillige, som har en spændende baggrund for at være frivillig?

Så kontakt FRIVILLIGs redaktion på mail: frivillig-removethis@removethis too-beredskab.dk – eller på telefon 3076 3159 (Christian Birk Hansen) eller 3076 3164 (Per Falborg).